Sorin Toader - Grup de agenti comerciali SORIN TOADER ⁄ Agentie comerciala din 2010

Meniu

Accesorii de baie & Oglinzi

BISELARTE

Biselarte produce oglinzi decorative standard si custom, ce pot fi echipate cu diferite sisteme de iluminat, dezaburire, bluetooth, sisteme video.De asemenea, Biselarte poate produce lavoare, ,cabine si cadite de dus si blaturi din sticla si poate printa orice imagine pe sufrafata produselor.

Site: http://www.biselarte.com/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

DEKNUDT MIRRORS

Oglinzi decorative ce pot fi si customizate, produse in Belgia, pentru casa, baie, hoteluri, restaurante si alte spatii publice, realizate prin diferite tehnici : taiere CNC, print , sablare, antichizare.

Site: https://www.deknudtmirrors.com/

Responsabil: Dragos Magureanu | 0744 208 455 | magureanu@sorintoader.ro

STILHAUS

Stilhaus oferă soluții de mobilier de baie din 1978 datorită proiectelor designerilor consacrați și experienței calificate a colaboratorilor care lucrează pentru a crea produse de calitate. Mobilierul Stilhaus se naste ca fiind NECESAR PENTRU BAI: oglinda, lampa de perete, suportul periute sau suportul pentru rolele de hartie sunt elemente fundamentale in camera de baie si, datorita varietatii ofertei, permit atat realizarea cat si valorificarea proiectelor propuse de vanzator pentru satisfactia clientului. Made in Italy of Stilhaus este o calitate care provine nu numai din zona propriu-zisa, ci și din creativitatea și abilitățile individuale echipei Stilhaus.

Site: https://en.stilhaus.it/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

METAFORM

Metaform este o companie italiana cu o bogata istorie in productia si comercializarea accesoriilor pentru baie.In prezent, firma creaza si produce in Orientul indepartat o gama larga de produse pentru baie destinate largii distributii si proiectelor de buget.

Site: http://www.metaform.it/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

WINDISCH

Societate metalurgică fondată în 1934. WINDISCH, S.A. este o întreprindere de familie care are ca scop principal să unească vocația, experiența și tradiția pentru a ridica metalul la categoria de artă.. Activitatea noastră este centrată pe fabricarea de articole și complemente pentru zona de baie, cu o politică bazată pe designul elegant, practic și funcțional, cu trei game mari de produse: oglinzi de mărire, accesorii de perete si freestanding și complemente (dozatoare de gel, cutii de șervețele etc.).

Site: http://www.windisch.es/

Responsabil: Dragos Magureanu | 0744 208 455 | magureanu@sorintoader.ro

EVER LIFE DESIGN

EVER Life Design este un proiect născut din intuiția a doi antreprenori implicați de ani de zile în producția de obiecte sanitare si accesorii de baie pentru persoane cu dizabilitati, sub marca Thermomat. EVER Life Design dezvolta colectii si accesorii care pot fi instalate nu doar in baie, ci in general in toata casa. Conceptul de design care sta la baza brandului presupune ca același obiect poate fi folosit pentru nevoi diferite si de asemenea se bazeaza pe trasversalitate : un singur obiect este util și dobândește o nouă identitate intr-un al doilea spațiu în care este instalat ca de exemplu : un suport pentru prosoape devine și un raft și un suport de mână, o chiuvetă poate fi surprinzător de moale datorită utilizării poliuretanului și un scaun poate poate fi folosit ca scaun impermeabil pentru duș sau ca măsuță în living.

Site: https://www.everlifedesign.it

Responsabil: Ionut Moldovan | 0749 430 019 | ionut@sorintoader.ro |