Sorin Toader - Grup de agenti comerciali SORIN TOADER ⁄ Agentie comerciala din 2010

Meniu

PLACARI CERAMICE/MOZAIC

APPIANI | MOZAIC CERAMIC DECORATIV SI TEHNIC | MULTIFORMATE | SUPRAFETE DIFERITE | TEHNOLOGIE PATENTATA, UNICA

Appiani produce in Italia, dupa o metoda patentata ,mozaic si placi decorative de dimensiuni mici. Produsele sunt disponibile in multe variante de culori, dimensiuni, suprafete putand fi facute combinati customizabile pe langa cele standard. Mozaicul poate fi folosit in orice context, poate fi taiat la 45 grade in fabrica pentru imbinari perfecte si este solutia cea mai buna pentru piscine si Spa-uri.

Site: https://www.appianimosaic.com/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

ARIOSTEA

Ariostea produce in fabrica din Italia placi de 6 mm de dimensiuni mari si placi de 1 si 2 cm de dimensiuni normale. Furnizeaza una din cele mai largi game de modele/pattern-uri, toate tipurile de suprafete focusul fiind pe placile marmorate care sunt mai frumoase decta originalul si pot fi retroiluminate, montate pe curb si antimicrobiene/autocuratare/antimiros/purifica aerul.

Site: https://www.ariostea-high-tech.com/

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro

ASCOT

Ascot produce in Italia gresie portelanata si faianta intr-o gama larga de modele, dimensiuni, finisaje si decoruri.

Site: https://www.ascot.it/

Responsabil: Ionut Moldovan | 0749 430 019 | ionut@sorintoader.ro

CERAMICA BARDELLI

CERAMICA BARDELLI a fost înființată în anii 1960 ca fabrică de faianta și s-a remarcat încă de la început prin produsele sale de inalta calitate. La începutul anilor '80, compania a pornit pe o drum nou de cercetare tehnica si estetică , a ales sa produca ceramica de autor, iar în curând a devenit un interpret al tendințelor din industria mai largă a mobilierului și designului : atât din punct de vedere cultural, datorită colaborării cu designeri celebri și cat si tehnic, datorită calității produselor sale realizate manual și industrial.

Site: https://ceramicabardelli.com/en

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

DOM CERAMICHE

DOM DESIGN LAB este acum un brand al multinaționalei Victoria PLC, un producător și distribuitor internațional de produse inovatoare pentru pardoseli. Dom Ceramiche a fost fondată în anii 2000 ca un brand de cercetare de inspirație artizanală si a început o serie lungă de colaborări cu designeri italieni și internaționali care vor da viață unor colecții unice și inovatoare precum „Genesi”: primul produs creat cu colaborarea designerului Gennaro Avallone. Urmează numeroase colaborări cu profesioniști precum Gianluca Soddu, Catherine Bracconnier, Terry Pecora și mulți alții. Astăzi Brandul Dom se transformă în Dom Design Lab traversând o perioadă de transformare și evoluție pentru a înțelege mai bine tendințele și schimbările care vor avea loc în viitor, oferind un serviciu actual și eficient, cu creativitate și eficiență in lumea placarilor ceramice.

Site: https://www.domceramiche.it/en/

Responsabil: Ionut Moldovan | 0749 430 019 | ionut@sorintoader.ro

HARMONY

Placi ceramice de design, fabricate in Spania, colectii cu impact arhitectural, placi decorative cu diverse influente etnice, placi 3D, semnate de arhitecti/designeri. Suntem cel mai îndrăzneț si cel mai nou brand de la Peronda Group, o afacere de familie fondată în 1827, specializată în placari ceramice de cea mai buna calitate.

Site: https://harmonyinspire.com/

Responsabil: Dragos Magureanu | 0744 208 455 | magureanu@sorintoader.ro

ONIX

ONIX®, fondată în 1999 , este o companie lider mondial în mozaicul de sticlă. În câțiva ani, compania a avut prezență de vânzări în peste 100 de țări, dezvoltând o mare varietate de proiecte în întreaga lume și participând la principalele expoziții internaționale. Compania ONIX®, cu sediul în Onda (Spania), este principalul producător de mozaic de sticlă din Europa. Căutarea estetică continuă combinată cu un potențial tehnologic semnificativ au poziționat această prestigioasă companie spaniolă ca reper în lumea decorurilor.

Site: https://www.onixmosaico.com/

Responsabil: Ionut Moldovan | 0749 430 019 | ionut@sorintoader.ro

REFIN

Ceramiche Refin este prezentă pe piețele internaționale din 1962 cu o gamă largă de soluții de gresie porțelanată pentru locuințe private și pentru lumea designului. Refin face parte din Grupul Concorde, cel mai important grup de ceramică din lume. Angajamentul pentru cercetarea estetică și inovația tehnologică a permis companiei să atingă niveluri de excelență în produse și procese de producție, dobândind o competitivitate din ce în ce mai mare.Refin proiecteaza si produce gresie portelanata integral in Italia, printr-un management al companiei bazat pe cautarea calitatii si a respectului pentru mediu.Capacitatea de productie a Ceramiche Refin depaseste 7 milioane de metri patrati pe an si este sustinuta de o echipa avangardista pentru realizarea de activități de grafică și post-procesare. Toate etapele procesului de producție sunt supuse unor proceduri riguroase de Control al Calității, iar standardele excelente de calitate ale produselor noastre sunt certificate de cele mai prestigioase certificări internaționale. Interpretăm „Made in Italy” nu ca o simplă problemă de stil, ci ca un model de producție care combină expresivitatea care derivă din istoria și cultura noastră cu etica muncii care distinge tradiția de producție italiană. Din acest motiv, am semnat codul de etică privind Made in Italy elaborat de Consiliul de conducere al Confindustria Ceramica, angajându-ne să declarăm în mod transparent originea produselor noastre.

Site: https://www.refin.it/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

VOGUE

Ceramica Vogue este o companie italiană și membră a grupului Altaeco care proiectează și produce pardoseli din gresie ceramică și gresie porțelanată.Compania, fondată în 1978 și cu sediul în Vergnasco di Cerrione, a stabilit imediat standarde înalte atât în ​​ceea ce privește estetica, cât și calitatea colecțiilor sale din gresie emailată. Catalogul vast de produse cuprinde o gamă largă de formate și finisaje. Placile simple pot fi combinate în nenumărate moduri și vor satisface cele mai diverse dorințe ale clienților.

Site: https://www.ceramicavogue.com/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

THE MOSAIC FACTORY

Compania The Mosaic Factory este specializată în producția, logistica și designul de mozaicuri de peste 25 de ani. Colecțiile pe care le oferim sunt întotdeauna produse conform specificațiilor arhitectilor cu care ne consultam. Sediul central, depozitul european și showroom-ul extins al TMF® sunt situate în Nistelrode, lângă A50, in Olanda. În plus, TMF® participă la Architecten Showroom Amsterdam și are un birou de calitate și aprovizionare în Singapore.

Site: https://www.themosaicfactory.com/

Responsabil: Dragos Magureanu | 0744 208 455 | magureanu@sorintoader.ro

TAGINA

Un holding al familiei D’Agostino, grupul Dafin activează în industria construcțiilor de peste 60 de ani și, astăzi – odată cu achiziționarea mărcii Tagina(2021) – continuă să crească și să tinda spre noi obiective.În calitate de foști proprietari ai ''LA FABBRICA'' din 1994 până în 2017, creșterea noastră a fost marcată de diverse experiențe care au facilitat o înțelegere profundă a industriei ceramicii. Împărtășim căutarea excelenței cu clienții noștri printr-o relație bidirecțională.Ne concentram atenția spre forma si design, si le combinam cu un serviciu care se concentrează pe detalii si livrare rapida.Incercam sa tinem in stoc toate produsele din gama.

Site: https://www.tagina.it/en/

Responsabil: Ionut Moldovan | 0749 430 019 | ionut@sorintoader.ro

LIVING CERAMICS

Living Ceramics a aparut din dorința de a oferi soluții ceramice unice pentru lumea designului interior și a arhitecturii oferind viață și inspirație caselor și spațiilor noastre publice si private. Inovația și designul sunt piloni fundamentali în ziua de azi, prezenți în toate domeniile organizației noastre, ceea ce se reflectă în valorile care dau sens echipei noastre: oameni (parind pe creativitate, dezvoltare personală și profesională), calitate, (căutara excelenței), munca în echipă (împuternicirea talentului colectiv), inovația în toate domeniile organizației noastre și pasiunea pentru munca noastră, profesia noastră. Ne străduim să creăm produse care să răspundă cerințelor actuale, care sunt adaptate nevoilor utilizatorilor și sunt în conformitate cu noile tendințe.

Site: https://livingceramics.com/en/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

VENATTO

Venatto, ultima generatie de gresie portelanata care se remarca prin calitatea sa excelenta si prin procesul revolutionar de fabricare prin extrudare, care ii confera cel mai inalt grad de duritate de pe piata si caracteristici tehnice si estetice imbatabile care fac pardoselile noastre unice.Finisajele si texturile realizate cu cele mai inalte niveluri de calitate care ii asigura rezistenta in timp. Un produs natural in tot corpul, fabricat pentru a fi ulterior lustruit și rectificat, obținând piese unice și originale care imită piatra naturală cu un realism uluitor.Porțelan alcătuit din material omogen în toată masa sa (venatura, așadar, traversează toată grosimea). Fiecare piesa este unica iar nervurile sunt rezultatul combinatiilor multiple ale materiilor prime, suprafata ei poate fi lucrata pentru a obtine diferite finisaje si lustruiriRezistența sa mare la agenți chimici și ușurința sa de curățare îl fac materialul ideal pentru acoperirea suprafețelor spațiilor în care igiena este esențială.La aceasta se pot adauga calitatile sale estetice excelente datorita perfectiunii dimensionale atinse si planimetriei pieselor sale.

Site: https://venatto.com/

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro

ARGOS

Suntem un grup de firme cu o îndelungată tradiție în ceramică, ale căror origini datează din 1940. Experiența acumulată de-a lungul deceniilor în fabricarea produselor ceramice de înaltă tehnologie ne-a permis să ne poziționăm pe plan național și internațional ca un reper de calitate în fabricație..ARGOS este un produs inovator fabricat cu materii prime naturale care ofera proprietati mecanice si estetice superioare celor ale oricarui material de acoperire conventional. ARGOS este rezultatul anilor de cercetare și dezvoltare. Datorită evoluției tehnologiei de extrudare, astăzi este posibil să se producă piese de dimensiuni 120 × 300 cm 6 și 12 mm grosime, care mențin proprietățile mecanice și estetice ale gresie porțelană, oferind posibilități mari de inovație în construcția și designul interior al caselor. Placile de portelan extrudat ARGOS de format mare, cu rezistenta mecanica mare si inalterabila la caldura, gheata si agenti chimici, sunt ideale pentru acoperirea oricarui tip de spatiu: trafic intens, fatade, spatii sanitare, reabilitare si amenajari interioare (blaturi, mese si dulapuri).

Site: https://argos-bigsizetiles.com/en/

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro

GRECO KLINKER

Grupul Greco Gres are cele mai moderne facilități industriale din sector.Klinkerul Greco este pavajul ideal pentru a îmbrăca terasa. Finisajul său perfect garantează suprafețe elegante atât în interior și în exterior si sunt potrivite in special pentru proiecte mari : supermarket-uri, restaurante si magazine.Produsul este ușor de curățat și cu întreținere redusă. O gamă completă de soluții pentru podele exterioare în curti, intrari,arcade și zone de agrement, oferind piese speciale pentru realizarea rampelor de acces și scări exterioare. Pe lângă faptul că este alegere optimă în spațiile interioare comune precum uși, scări, coridoare și holuri, sunt soluția ideală pentru a decora cu stil orice camera din casa, datorita varietatii mari de texturi, culori și modele. Cea mai completă gamă de piese speciale pentru a acoperi întregul proiect de construcție: plinte, trepte, lateralele scărilor, balustrade oferind cele mai bune solutii pentru garduri si banci.Colectia include si piese speciale pentru acoperirea piscinei cu un excelent grad de rezistență la alunecare. Un material foarte rezistent la agenţi chimici care tolerează perfect contactul cu produsele de curățare.

Site: https://klinkergreco.net/en/

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro

VALLELUNGA

Vallelunga face parte din acelasi grup cu Dom si Ascot si are o traditie in productia de ceramica din 1976. ADN-ul companie rezida in atentia microscopica la detalii ceea ce conduce la colectii bogate in mozaicuri si decoruri in care se regasesc texturii si detalii extrem de rafinate.În fața potențialului enorm oferit de tehnologia ceramică, Vallelunga & Co. a ales să selecteze o serie de produse care sa nu fie afectate de tendințe sau de trecerea timpului. Calibrate cu grijă, nuanțe care fac posibilă combinarea diferitelor materiale pentru a crea soluții de design originale și interesante , performanta si suprafețe care nu se schimbă niciodată în timp. Ne-am concentrat asupra detaliilor suprafetelor pentru a le face diferite de altele, frumoase,pentru a le admira si atinge.Tehnologia de imprimare digitală la rece creează efecte texturale și 3D asupra modelelor bogate în culoare și strălucire, structura Grip anti-alunecare contribuie la versatilitate in exploatare,suprafetele tip piatră, beton și lemn garanteaza o netezime remarcabilă.

Site: https://vallelungacer.it/en/

Responsabil: Dragos Magureanu | 0744 208 455 | magureanu@sorintoader.ro

MUTINA

Mutina este un proiect artistic care unește tehnologia, meșteșugul, experimentarea și cercetarea pentru a depăși granițele traditionale.. Ceramica nu mai este gresie, ci obiect de design interior. Mutina oferă o gamă de suprafețe care provoacă regulile ceramicii nu numai în ceea ce privește scara, textura și compoziția, ci și creativitatea și experimentarea.Colectiile brandului se joaca cu o paleta larga de culori: de la nuantele delicate si neutre la cele mai indraznete si vibrante, disponibile in mai multe finisaje.Compania oferă o gamă de elemente 3D, inovatoare, cu un aspect contemporan concepute pentru a construi pereți despărțitori decorativi, elemente arhitecturale și piese de mobilier exclusiviste, care pot fi asociate cu ușurință cu toate colecțiile mărcii.Mutina colaboreaza cu designeri de mare renume : Edward Barber& Jay Osgerby,Ronan & Erwan Bouroullec, Nathalie Du Pasquier, Konstantin Grcic ,Hella Jongerius Laboratorio Avallone,OEO Studio,Raw Edges,Inga Sempé,Patricia Urquiola,Tokujin Yoshioka.

Site: https://www.mutina.it/it/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

COTTO ETRUSCO | PLACARI PARDOSELI SI PERETI | STANDARD SI CUSTOM | REALIZATE MANUAL DIN COTTO

Cotto Etrusco este rezultatul combinației perfecte dintre cea mai veche tradiție ceramică și designul contemporan. Totul provine din dorința de a reactiva un cuptor antic in care se lucrau argile sedimentare, luate dintr-o carieră de origine etruscă. Colaborarea designerilor noștri cu meșteri artizani experți ne-a permis mai întâi să redescoperim tehnici de producție străvechi, formule secrete ale corpurilor și glazurilor, apoi să realizăm produse de o calitate unică, inovatoare, cu finisaje și soluții cromatice extrem de moderne.Argilele naturale sunt presate manual, primul proces de coacere este realizat în cuptoare tradiționale , al doilea proces de coacere este realizat doar in cuptoare electrice, 100% cu energie solară. Toate glazurele și culorile sunt realizate din oxizi naturali.

Site: https://cottoetrusco.it

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro