Sorin Toader - Grup de agenti comerciali SORIN TOADER ⁄ Agentie comerciala din 2010

Meniu

placari-pardoseli-pereti-fatade-lemn-compozit-lvt

Imagine Coperta

DECO DECKING

Deco ofera mai multe tipuri de placari pentru suprafete verticale si orizontale realizate din mai multe tipuri de materiale.Dek-ul pentru exterior poate fi realizat din lemn natural-esente exotice : angelim, ipe si tec- precum si din compozit.Riflajul Twix este produs din ''ultrashield'' - un compus din fibre de lemn si polimer de ultima generatie.Acelasi material este folosit si la parasolarele din gama.Clap! este o placare atat pentru pardoseala cat si pentru perete realizat din praf de piata cu polimeri, folosing tehnologia de imprimare 3D pentru un efect cat mai aproape de realitate.

Site: https://www.decodecking.it/

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro

Cataloage:

Liste de preturi:

Imagine Coperta

TAVAR

Tavar este o poveste grozavă a pasiunii pentru lemn, care a început în 1950.O pasiune care a evoluat și consacrat de-a lungul timpului, determinând Tavar să fie una dintre cele mai importante companii producătoare de pe piața parchetului. O companie eficienta si inovativa care se foloseste de profesionalismul si experienta indelungata a tehnicienilor sai, selectand si propunand doar cele mai bune produse, astfel incat parchetul sa fie o alegere pe viata, cu o fixare sigura si de durata. Cu sediul in Ravenna, în inima Italiei, un oraș care a fost mereu dedicat frumuseții și cercetării artistice și stilistice. Aici se afla si zona de productie care se intinde pe o suprafata de 100.000 mp, din care 22.000 mp interioare, precum si laboratoare, depozite si showroom-uri. Calitatea Tavar a fost aleasa in toata lumea. Calitatea standardelor de producție și experiența îndelungată acumulată fac din Tavar un punct de referință pentru parchetul de calitate. Proiecte importante mărturisesc capacitatea și versatilitatea companiei, atât pentru măiestria capabilă să redea clădirilor istorice la strălucirea lor veche, cât și pentru cunoștințele tehnologice care vă permit să lucrați in spații cu un număr mare de vizitatori.Printre proiectele in care Tavar a livrat produse se numara : Scala din Milano, Universitatea din Modena, Kremlin, showroom-uri Gucci, Valentini, Apple, Timberland, aeroporturile din Venezia si Bergamo, JW Marriot Resort&SPA Venezia.

Site: https://www.tavar.it/

Responsabil: Sorin Toader | 0744 321111 | office@sorintoader.ro

Cataloage:

Liste de preturi:

Imagine Coperta

LISTOTECH

Pardoseala Listotech este o pardoseală de design, de înaltă calitate, cu stabilitate ridicată, din materiale ultrarezistente, fără plastic.Este impermeabil si depășește cu mult limitele de durabilitate ale lemnului sau WPC-ului.Compoziția mineralelor precomprimate garantează stabilitatea formei, culorii și compactității.Listotech nu are expansiune termică deoarece este un material inert.Rezistenta este dublata de tijele de otel beton incorporate in structura produsului.Densitatea și procesul natural de vitrificare elimina, de asemenea, orice necesitate de întreținere periodică.Aceasta înseamnă că nu se decolorează și nu isi schimbă culoarea datorita radiatilor UV. Nu suferă modificări cromatice precum dek-ul clasic expus la soare.Deoarece este complet impermeabila, este o pardoseala rezistenta la inghet.Listotech Decking are o instalare rapidă, cu o structură de susținere simplă, înălțată care garantează mai multă izolare termică.

Site: https://www.listotechdeckingquartz.it

Responsabil: Dragos Chioveanu | 0730/923 112 | dragos@sorintoader.ro

Cataloage:

Liste de preturi:

Imagine Coperta

EPW DECK COMPOZIT SI RIFLAJE PENTRU FATADE SI INTERIOR

Fondată în 2006, EPW este în prezent cel mai mare producător din Peninsula Iberică și top 5 european. Compania este dedicată producției de profile extrudate dintr-un compozit de polimeri și fibre lemnoase, aceste profile fiind destinate utilizării în medii exterioare . Cu un accent deosebit pe calitate, EPW are cea mai largă gamă de profile și varietate de culori din Europa. Deck-ul nostru se naste din două premise: întreținere redusă și impact redus asupra mediului. În comparație cu deck-ul tradițional, produsele EPW necesită un nivel foarte scăzut de întreținere, făcând posibil ca cei care le folosesc să se bucure de aceste soluții într-un mod mai relaxat. Producția se face din deșeurile unor industrii lemnoase și încorporăm și un procent de polimeri reciclați. Lemnul folosit este certificat FSC® [Forest Steward ship Council].

Site: https://www.epw.pt/en/

Responsabil:

Cataloage:

Liste de preturi: